Wat doen we?

Wat kan Hamerkwartier Werkt voor jou doen?

De 5 speerpunten:

1. Hamerkwartier Werkt wordt jouw vraagbaak over alles wat je wil weten over de transformatie in dit gebied. Je kunt ons met al je vragen mailen op info@hamerkwartierwerkt.nl. En we praten alle leden regelmatig bij op bijeenkomsten en borrels.

2. Hamerkwartier Werkt gaat inventariseren:  wil jij als ondernemer graag blijven in het Hamerkwartier, ook als je huurcontract afloopt? Wat heb je nodig aan vierkante meters, heb je specifieke eisen vanwege de aard van je onderneming, welke m2 prijs wil je betalen, etc.?

3. Hamerkwartier Werkt is gesprekspartner van de gemeente en van projectontwikkelaars namens de ondernemers in het gebied. In het nieuwe Hamerkwartier komt ontzettend veel bedrijfsruimte, en Hamerkwartier Werkt praat mee over de invulling daarvan. Dus ook als je hier nog niet zit, maar wel graag naar toe wil, is het slim om lid te worden!

4. Hamerkwartier Werkt gaat ondernemers koppelen: wie kunnen in de tijdelijkheid bedrijfsruimtes delen, en wie kunnen in het nieuwe Hamerkwartier samen nieuwe bedrijfsruimtes betrekken?

5. Ook als je (voorlopig) mag blijven waar je zit, krijg je te maken met bouwwerkzaamheden en bouwverkeer in het gebied. Hamerkwartier Werkt komt op voor de belangen van ondernemers waar het gaat om bereikbaarheid en overlast.

Samen kunnen we een vuist maken!

Meld je hier aan: Ja ik word lid!

Een lidmaatschap kost € 100, – per jaar (geen BTW) . Als je nu lid wordt, is je lidmaatschap geldig tot en met 2022.

Als lid wordt je uitgenodigd voor bijeenkomsten en borrels, om kennis te maken met elkaar en bijgepraat te worden over de ontwikkelingen in het gebied. En als lid mag je ons al je vragen stellen!
Ik wil helpen

Daar worden we blij van! Alle handjes zijn welkom. Stuur ons aub een mailtje met je gegevens, dan nemen we snel contact met je op. Alvast bedankt!

ik wil hier naartoe

Het kan nog even duren, maar hier komt straks ook heel veel bedrijfsruimte bij, met name voor ambachtelijke/creatieve  bedrijven. Met de bouw van een techcampus in het gebied hoef je ook niet lang te zoeken naar stagiaires en goed opgeleid personeel.